• [Restauració]
  • [Pintures naturals]
  • [Decoració]
  • [Pintures]
  • [Indústria]
  • [Belles Arts]
  • [Complements]

PINTURES

Els 50 anys de trajectòria professional dedicats al món de la pintura ens han permès tenir una gran selecció de les millors pintures per a cada feina. Comercial Pintures disposa de la més àmplia gamma de marques i productes per aconseguir allò que vols. I el més important, t'oferim garantia de satisfacció.

Pintures plàstiques, ignifugues, sanitàries, selladores, imprimacions, poliuretans, esmalts, lasurs, etc. et permetran pintar tot allò que imaginis: des de interiors, façanes, sòls, terrats i pàrquings, fins a quiròfans, càmeres alimentàries, estructures metàl•liques, instal•lacions esportives, senyalització vial, així com tot tipus de ferros, fustes, etc.

Els nostres sistemes tinto-mètrics et permetran seleccionar el color exacte que desitgis i fabricar-lo amb la pintura més adequada per a la superfície que vulguis pintar.

A més a més, t'oferim l'envàs en esprai de tots els esmalts amb base dissolvent, del color que vulguis, per facilitar-te l'aplicació i millorar l'acabat.

Tant a nivell particular com a nivell industrial, els nostres més de 5.000m2 de capacitat d'estoc ens permeten oferir tot allò que necessitis, tant de manera particular com professional, en el moment que ho demanis.

Sempre amb una atenció 100% personalitzada per ajudar-te a cercar el producte idoni.

Comercial de Pintures

Després de 50 anys al teu servei, fem un pas endavant i ens apropem més als nostres clients amitjançant aquest web. Sigues benvingut a COMERCIAL PINTURES, ara també ONLINE!

Més informació

Serveis en pintures

A Comercial Pintures ens agrada facilitar les coses als nostres clients, oferint sempre la millor qualitat en tots els nostres serveis. No et perdis el que la web de Comercial Pintures t'ofereix...

Més informació

Pinzellades d'actualitat

NOVES BOTIGUES
Notícia detallada

Més notícies

Visita'ns

Sant Martí, 46-48 · 25004 Lleida
Comercial Pintures a Lleida Parquing clients Local 100% accessible

Tots els drets reservats © Comercial Pintures Disseny web: Axon

Contacte

Més informació al telèfon:
973 24 40 29
Fax: 973 24 40 94
Email: comercial@pintures.com

HORARI:
DILLUNS a DIVENDRES:
Matí: 8:30 a 13:30
Tarda: 15:30 a 20:00
DISSABTE:
Matí: 9:00 a 13:30
Tarda: TANCATS