PINZELLADES D'ACTUALITAT

06 / 02 / 2017

CAPAROL - distribuïdor oficial per Lleida i Osca

Ens plau presentar la nova distribució de CAPAROL per les províncies de Lleida i Osca.

CAPAROL, fabricant líder Alemany de pintures d’alta qualitat, arriba a casa nostra amb el clar objectiu d’incrementar la qualitat dels productes que utilitzen els professionals de la pintura i la decoració per dur a terme els seus projectes.

Des de Comercial Pintures tenim la convicció de que la introducció de productes d’alt rendiment en el dia a dia de l’aplicador aporta un valor afegit als professionals que vulguin desmarcar-se de la tendència de reduir qualitat per reduir costos.

Fàcil de demostrar és, que la utilització de recobriments de major qualitat, rendiment, cobriment, etc. comporten un estalvi en temps i mà d’obra superior a la diferència de preu comparatiu amb productes de més baixa qualitat, a part de millorar molt l’aspecte de l’acabat i les prestacions un cop aplicades.

Així doncs amb la introducció dels productes CAPAROL a la província de Lleida i Osca oferim la possibilitat als aplicadors professionals que així ho desitgin, de carregar-se d’arguments per desmarcar-se a favor en les treballs convencionals del dia a dia així com en les obres més emblemàtiques.

Per aquest motiu i per recolzar els arguments dels aplicadors davant dels seus clients, us donem la benvinguda a un nou espai del nostre establiment dedicat a la interacció entre l'aplicador professional, l’arquitecte , el decorador i el client final. Sempre amb el recolzament tècnic del nostre equip professional.

L'espai CAPAROL pretén ser un punt de trobada, on escollir el resultat desitjat es converteixi en tota una experiència que defineixi clarament el resultat final que el client obtindrà.

A l'espai CAPAROL t'esperen grans mostres aplicades d'acabats de façanes i de productes decoratius d'interior junt amb totes les cartes de colors per que seleccionis el teu.

Vine a gaudir d'una experiència total relacionada amb el mon de la pintura i la decoració!

Imatges de la notícia
DISTRIBUÏDOR OFICIAL CAPAROL
Tornar a les notícies

Visita'ns

Sant Martí, 46-48 · 25004 Lleida
Comercial Pintures a Lleida Parquing clients Local 100% accessible

Tots els drets reservats © Comercial Pintures Disseny web: Axon

Contacte

Més informació al telèfon:
973 24 40 29
Fax: 973 24 40 94
Email: comercial@pintures.com

HORARI:
DILLUNS a DIVENDRES:
Matí: 8:30 a 13:30
Tarda: 15:30 a 20:00
DISSABTE:
Matí: 9:00 a 13:30
Tarda: TANCATS