PINZELLADES D'ACTUALITAT

09 / 07 / 2016

SHERWIN WILLIAMS Distribuïdor oficial a Catalunya i Aragó

Comercial Pintures és el distribuïdor de la multinacional Nord Americana SHERWIN WILLIAMS de la seva gamma de productes PROTECTIVE& MARINE COATINGS.

Fruit del nostre compromís amb els clients i amb el sector industrial de la pintura, la incorporació de SHERWIN WILLIAMS a Catalunya i Aragó, ens permet donar solucions altament tècniques en recobriments sotmesos a les normatives globals més exigents.

Els productes de SHERWIN WILLIAMS de la línia PROTECTIVE & MARINE COATINGS aporten solucions a la industria dels hidrocarburs, estructures marítimes i costaneres, industria naval, químiques, etc. amb sistemes de pintat que garanteixen uns gruixos de producte adequats a les normatives internacionals inclús a les cantonades de les peces pintades.

Pel que fa a la protecció passiva al foc de qualsevol tipus, SHERWIN WILLIAMS ens ofereix la pintura intumescent FIRETEX FX5090 amb unes propietats particulars que permeten una aplicació senzilla amb airless de mitjana potencia i caudal (Comercial Pintures ho ha comprovat amb GRACO PAINT SPRAYERS del que som distribuïdor oficial) i una reducció important en la mà d’obra degut als gruixos que s’aconsegueixen en cada passada.

Si vols conèixer més sobre SHERWIN WILLIAMS i com els nostres productes poden adaptar-se als teus projectes no dubtis en contactar amb Comercial Pintures.

Imatges de la notícia
SHERWIN WILLIAMS Distribuïdor oficial a Catalunya i Aragó
Tornar a les notícies

Visita'ns

Sant Martí, 46-48 · 25004 Lleida
Comercial Pintures a Lleida Parquing clients Local 100% accessible

Tots els drets reservats © Comercial Pintures Disseny web: Axon

Contacte

Més informació al telèfon:
973 24 40 29
Fax: 973 24 40 94
Email: comercial@pintures.com

HORARI:
DILLUNS a DIVENDRES:
Matí: 8:30 a 13:30
Tarda: 15:30 a 20:00
DISSABTE:
Matí: 9:00 a 13:30
Tarda: TANCATS