PINZELLADES D'ACTUALITAT

18 / 09 / 2015

FIRA MUNICIPALIA & INNOCAMPING

Des de Comercial Pintures ens plau comunicar-vos que el propers dies 13, 14, 15 i 16 d’octubre estarem presents al pavelló 4 estand 421 de la Fira de Lleida, en la 18a edició de la fira internacional Municipàlia i la 2a edició de la fira nacional Innocamping.

En l’edició de 2013 els productes que varem presentar al professionals, tècnics municipals i gerents de càmpings i resorts van ser:
- FAKOLITH: Amb els sistema el•lite de tematització i restauració de patrimoni històric així com els diferents decapants i protectors anti - grafitti.
- MODERN MASTERS: Amb els diferents tipus i sistemes d’oxidació natural i protectors per a l’òxid decoratiu.
- ICRO COATINGS: Tractaments ecològics decoratius i protectors de la fusta i el mobiliari urbà.
- OIKOS PAINTS: Protecció ecològica i decorativa per al ferro i el mobiliari urbà.
- GRACO PAINT SPRAYERS: Equips de senyalització vial horitzontal, pulveritzadors airless i hidrorentadores d’altes prestacions.

En aquesta edició 2015, la selecció de fabricants i productes que des de Comercial Pintures presentem a la fira són:

- PINTURAS LEPANTO: Una de les millors i més encertada línea de colors de pintura ecològica (certificat Europeu EcoLabel) ideal per al pintat d’espais públics, habitacions d’hotels, restaurants, zones comuns, etc. gràcies a un pràcticament inapreciable olor i unes prestacions excel•lents.- CEDRIA: L’experiència de 20 anys fabricant exclusivament productes a l’aigua per a la decoració, protecció i conservació de la fusta i els seus derivats. Presentem amb Cedria les noves línies de vernissos ignífugs i els tractaments de tarimes tecnològiques.- TOUPRET: Des de França, líder indiscutible en la fabricació de massilles i enlluïts per a la preparació de superfícies sobre qualsevol suport. Toupret presenta la nova línea de productes que s’adapta a cada suport, a cada pressupost i a cada plaç de temps que sigui necessari.- GRACO PAINT SPRAYERS: Des de Estats Units, creador i màxim exponent a nivell mundial de les traçadores vials horitzontals LineLazer, que podrem veure i provar els dies de la fira. També trobareu en el nostre stand les últimes novetats en equips airless de pulverització de pintura així com les noves hidrorentadores d’altes prestacions GFORCE.Des de Comercial Pintures us animem a visitar la fira de Lleida i a passar per el nostre estand de Municipalia e Innocamping per posar-vos al dia de les novetats del sector.Enllaç web Innocamping: http://firadelleida.com/innocamping/?lang=es

Enllaç web Municipàlia: http://firadelleida.com/municipalia/?lang=es

Imatges de la notícia
INNOCAMPING LLEIDA PINTURES MUNICIPALIA LLEIDA PINTURES
Tornar a les notícies

Visita'ns

Sant Martí, 46-48 · 25004 Lleida
Comercial Pintures a Lleida Parquing clients Local 100% accessible

Tots els drets reservats © Comercial Pintures Disseny web: Axon

Contacte

Més informació al telèfon:
973 24 40 29
Fax: 973 24 40 94
Email: comercial@pintures.com

HORARI:
DILLUNS a DIVENDRES:
Matí: 8:30 a 13:30
Tarda: 15:30 a 20:00
DISSABTE:
Matí: 9:00 a 13:30
Tarda: 16:00 a 19:00