PINZELLADES D'ACTUALITAT

15 / 06 / 2015

ISAVAL arriba a Lleida

A Comercial Pintures ens plau presentar com a novetat i en exclusiva, la distribució i comercialització d’una nova gran marca de pintures per a la província de Lleida, PINTURAS ISAVAL.

Fruit del constant creixement nacional e internacional de PINTURAS ISAVAL i del constant objectiu de millorar e innovar de COMERCIAL PINTURES, finalment PINTURAS ISAVAL tindrà una representació seria i de qualitat a la zona geogràfica de Lleida y província.

Amb la incorporació de PINTURAS ISAVAL entra en joc una nova marca líder en la fabricació de pintura de gran qualitat a casa nostra. Així doncs amb PINTURAS ISAVAL ampliem el ventall d’oferta vers els nostres clients.

En aquests primers passos junts, amb PINTURAS ISAVAL aportem al sector de la pintura de Lleida un nou enfocament dels sistemes de revestiments per a façanes amb diferents tipus de productes que s’adapten a cada projecte ja sigui de rehabilitació o de nova construcció.

En els projectes de nova construcció, un producte a tenir molt en compte és el nou (S.A.T.E) sistema d’aïllament tèrmic per l’exterior RHONATHERM. RHONATHERM es un sistema integral, contrastat, testat i documentat, que ha estat desenvolupat per el grup d’arquitectes que formen part de l’equip humà i comercial de PINTURAS ISAVAL.

En la decoració d’interiors de qualitat, PINTURAS ISAVAL també ens aporta una bateria de productes nous d’última generació, per a dotar d’un valor afegit les partides destinades a la pintura de qualsevol projecte d’interiorisme. Productes com ISACLEAN, SUPRAMATE, SIAMM, etc. ens ofereixen unes propietats estètiques i tècniques difícilment igualables actualment.

Si vols descobrir més coses de PINTURAS ISAVAL a Lleida només has de fer-nos una visita o posar-te en contacte amb nosaltres.

Imatges de la notícia
isaval, lleida, isaval lleida, distribuïdor isaval lleida, comprar isaval lleida, comprar pintura isaval lleida, comprar pintura isaval, comprar isaval, pintures isaval, on comprar isaval a lleida aïllament, sate, sistema aïllament tèrmic, isaval, pintures isaval, lleida, comprar a lleida, façanes, pintar façana, garantia 10 anys, Isaval, Rhonatherm, sate, sistemes aillament, aillament, façanes, façanes ventilades, pintura per façanes, pintura, pintures, lleida, comprar pintura per façana, pintura exterior
Tornar a les notícies

Visita'ns

Sant Martí, 46-48 · 25004 Lleida
Comercial Pintures a Lleida Parquing clients Local 100% accessible

Tots els drets reservats © Comercial Pintures Disseny web: Axon

Contacte

Més informació al telèfon:
973 24 40 29
Fax: 973 24 40 94
Email: comercial@pintures.com

HORARI:
DILLUNS a DIVENDRES:
Matí: 8:30 a 13:30
Tarda: 15:30 a 20:00
DISSABTE:
Matí: 9:00 a 13:30
Tarda: 16:00 a 19:00